Cadouri speciale Comenzi Contact Blog Cadouri  

miercuri, 24 octombrie 2012

Magneti marturii nunta Bucuresti

Marturii pentru nunta, magneti de frigider personalizati, diferite dimensiuni. Magnetii se livreaza cu plicuri personalizate in culori asortate. Magneti marturii nunta se livreaza atat in Bucuresti cat si in tara. Termen de executie 48 ore, indiferent de cantitate, de la stabilirea finala a simularii magnetului marturie.
Magneti de frigider marturii pentru nunta trebuie sa aiba un aspec deosebit si sa fie unici in felul lor. Prezentarea magnetilor marturii, trebuie sa produca un impact puternic asupra invitatilor. Fotografia aplicata pe magnet trebuie sa fie personalizata intr-un mod unic si sa fie atragatoare. In acest sens, www.personalizaricadouri.eu realizeaza modele unicat, nu folosim sabloane si propunem tuturor clientilor sa cream impreuna un magnet personalizat UNIC. Modelul final al magnetului se alege in urma unor simulari multiple pe care le veti primi pe email, dupa ce aplicati pentru o comanda de marturii magneti pentru nunta.
Magneti marturii nunta sunt laminati pentru a oferi magnetului final o rigiditate ridicata si cel mai important lucru, ofera o rezistenta extraordinara in timp. Practic, fotografia este plastificata avand o rezistenta pe viata.
In principiu magneti marturii nunta, au destinatia finala frigiderul. Nu deranjeaza pe nimeni, o imagine atragatoare aplicata pe frigider. Insa este foarte important de obtinut "imaginea atragatoare" . Daca am reusit, se va vedea atunci cand la eveniment nu va ramane pe masa nici o marturie. Un magnet cu un aspect neatragator va avea destinatia finala cosul de gunoi.
Magnetii marturii nunta realizati de catre www.personalizaricadouri.eu sunt cu colturi rotunjite pentru un aspect final profesional si realizati pe magnet de grosime 0,5mm. Metoda nu este neaparat necesara, deoarece magnetul este laminat si nu prezinta riscul de a se dezlipi la colturi, fotografia aplicata.
Magneti marturii nunta Bucuresti.
Magneti marturii nunta Bucuresti
Magneti marturii nunta Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu